Retreats

Unik og eksklusiv Yoga Retreat på nydelige Cal Reiet, Mallorca, 6-11 mai 2018

(Denne retreaten er nå fullbooket, ny mulighet kommer)

 

Denne retreaten er noe helt for seg selv!

Seks dager fylt med ulike typer yoga, meditasjoner, workshops, stillhet, ro, tilstedeværelse, massasje, velsmakende vegetarmat og gode opplevelser, på en nydelig og lukseriøs herregård nordøst på Mallorca. De vakre omgivelsene gjør det lett å finne roen og slappe av, samtidig som du får påfyll og henter ny inspirasjon. Her kan du virkelig nyte det gode liv og føle deg som en dronning eller konge hele uken til ende, sammen med andre likesinnede.

 

Kom alene eller sammen med en partner, kollega, søster, bror, venn eller venninne.

 

 

Retreat sted - Cal Reiet

Vårt hjem for retreaten på Mallorca er en herregård på et vakkert, elegant og landlig sted. Det er autentisk, varmt, elegant, og lukseriøst, samtidig som det har en landlig chic stil. Cal Reiet er et unikt gjemmested med ektheten av en hjemmekoselig atmosfære. Hagen er stor og frodig med vakre statuer og fontener, et stort bassengområde med deilige solsenger, madrasser og parasoller. Hovedhuset er innredet på en stilfull, trendy og hjemmekoselig måte, med sittegrupper, peis og vakre detaljer. Gården har totalt 15 vakkert designede rom og suiter. Alle rommene er romslige, luftige, luksuriøse og private, og alle med nydelig utsikt. Vi kommer til å være i det landlige hjertet av Mallorca, med gangavstand fra den sjarmerende landsbyen Santanyi, som er kjent for sine små, koselige gater, cafe'er og trendy'e butikker. Ønsker du å bade i haveet, finner du flere strender innen noen få kilometers avstand.

For mer informasjon og bilder om Cal Reiet, sjekk ut deres hjemmeside: www.calreiet.com 

 

Mat & Drikke

All maten som blir servert på denne retreaten er sunn og smakfull vegetarmat, tilbredt av Cal Reiets dyktige kokker. All mat er vegetarisk, fra lokale gårder og økologisk, så langt det er mulig. Menyen kan selvsagt tilpasses dersom du har spesielle kostbehov; er veganer, glutenallergiker, laktoseintolerant el.l.

 

Alt inkludert

Denne eksklusive retreaten inneholder alt du trenger:

  • overnatting og innlosjering i fem netter på Cal Reiet
  • sunn og næringsrik brunch og middag hver dag
  • daglige yogaklasser av ulik art
  • daglige meditasjoner
  • ulike workshops
  • mini silent retrat (24 timers stillhet)
  • en deilig behandlingstime (massasje) i vakre omgivelser
  • sykkeltur og yoga på stranden
  • en uforglemmelig opplevelse og minner for livet

 

Din Yogalærer på retreaten - Lise H. Bjørvik

Din yogalærer på denne retreaten er Lise H. Bjørvik, som er coach, yogalærer og gründeren av Magenta Yoga og Magenta Yogashop.

 

Med min bakgrunn og erfaring, som både coach og yogalærer, vil jeg lede deg gjennom ulike typer yoga, meditasjoner og andre øvelser, som vil gi deg nytt påfyll, læring og nye innsikter om deg selv. Mitt ønske er at du skal ta deg en velfortjent pause fra hverdagen, gi deg selv nytt påfyll, hvile, slappe av og bli inspirert i vakre omgivelser.


Kanskje vil du også finne ut noen nye ting om deg selv og lage deg noen nye livsstrategier iløpet av disse dagene. Jeg skal sørge for at du reiser hjem etter denne retreaten med en mental ryggsekk, fylt med praktiske verktøy for å hjelpe deg med å opprettholde og dyrke balanse i ditt daglige liv. En ryggsekk du kan bruke til å endre det du måtte ønske i ditt liv og kanskje også bli en enda sunnere og mer lykkelig person.
Denne retreaten er så mye mer enn bare en ferie.

 

Din vertinne denne uken - Tone A. Dahler

For å gjøre din retreat så behagelig som overhodet mulig har jeg også med meg en ekstra vertinne på denne retreaten. Tone A. Dahler er en herlig person, som kan oppfylle (nesten) alle dine ønsker, uansett hva det måtte være.

 

Tone vil, i samarbeid med det imøtekommende personalet på Cal Reiet og meg, sørge for at du har alt du trenger og litt til under hele ditt opphold på denne Yoga Retreaten. Du trenger ikke tenke på noen praktiske gjøremål eller bekymringer denne uken - vi vil ordne alt for deg.  

 

Flyreise

Kommer du fra Norge flyr du direkte til Palma de Mallorca International Airport både med Norwegian og SAS. Cal Reiet er en ca. 40 minutters kjøretur fra flyplassen. Du kan sjekke inn på Cal Reiet fra kl. 15.00 på ankomstdagen og finne deg godt til rette før innledende yogapraksis og velkomstmiddag. Vi ordner med en felles transport fra flyplassen og Palma iløpet av dagen, som er inkludert i prisen.  

 

Palma er en fin by, som definitivt er verdt et besøk. Ta deg gjerne en dag eller to i Palma, før eller etter retreaten din på Mallorca. Her finner du sjarmerende små gater, en stor og velkjent katedral, mange restauranter, en flott havn og mange motebutikker for en skikkelig shoppingrunde. 

 

Pris

Pris pr person ved innlosjering i dobbeltrom kr 14 990,- alt inkludert (bortsett fra flybilletter).

Ved overnatting i enkeltrom, tilkommer et tillegg på kr 500,- pr natt.

 

Prisene inkluderer fullpensjon, fra 6. til 11 mai 2018, alle yoga timer, workshops av ulike slag, en times behandling (massasje), sykkeltur og en fantastisk opplevelse for livet.

 

Betaling

Du betaler et depositum på 25% av totalprisen ved påmelding. Dette beløpet er ikke refunderbart. Resterende sum for retreaten må betales innen 60 dager før ankomst.

 

Påmelding til denne lukseriøse Yoga Retreaten

For å sikre deg den ultimate opplevelsen, tillater vi kun totalt 16 deltagere på denne retreaten. Meld deg på nå, for å sikre deg din plass. Vi kan love deg at du ikke vil angre.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på, send en mail til: lise@magentayoga.no.

 

Hjertelig velkommen til en unik, eksklusiv og livsendrende Yoga Retreat på Mallorca.

 

 

 

 

 

 

 


{{amount}}