• Bærekraftige produkter
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

Jippi!! Endelig er det tid for yoga igjen

Opprettet den

Det er litt rart å starte et nytt yogasemester hver for oss, men la oss holde fokus på det viktigste, - sammen skal vi sørge for å få mer bevegelse og mer sinnsro inn i livene våre. Vende fokuset mot pusten og tilpasse bevegelsene til pusten, i fellesskap – bare at vi starter på hver vår side av kameraet. Om du ikke allerede har meldt deg på, kan du kontakte oss så ordner vi det. Den første timen er spilt inn, og semesteret starter denne uken.

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Og til alle dere som allerede er påmeldt, vi er dypt takknemlige – dere hjelper det lille yoga-studioet vårt til å klare seg gjennom denne vanskelige tiden.

Nye muligheter

Det som er fantastisk er at digital yoga gir muligheter også til deg som ikke bor i nærheten. Kanskje har du fulgt vårt lille studio en stund og kunne tenke deg å gjøre yoga sammen med oss. Nå har du mulighet til å bli med så lenge vi har digitale timer, og betaler selvsagt kun for dem. Ta kontakt på pm, eller send mail til lise@magentayoga.no. Du kan også bli med om du er nybegynner. Timene har ulike nivå og du kan teste ut hvilken time som passer deg best. Vi er takknemlige for alle som velger å støtte oss, gjennom å gjøre yoga sammen med oss. Det er vinn-vinn J

Et bilde som inneholder tekst, bilderamme

Automatisk generert beskrivelse

Rent praktisk

Vi oppretter to ulike lukkede Facebook-grupper, hvor timene fortløpende legges ut. I den ene gruppen samles alle seniortimene våre, og i den andre gruppen ligger en ukentlig dynamisk time, en myk yogaflyt, og en yin-time. Det er Lise og Marit som holder de digitale timene, inntil yogastudioet vårt kan åpne igjen. Dersom noen av dere også ønsker tilgang til andre timer, er selvsagt også det mulig. Den myke yogaflyten deles opp i to halve timer, slik at disse kan tas enten hver for seg eller i en time. Det gir kanskje litt større fleksibilitet om du har mulighet til å gjøre en liten yogaøkt før arbeidsdagen begynner eller i lunch-pausen. De øvrige timene er ca en klokketime, og vi vet at mange liker å ta de på ettermiddagen for å lage et lite mellomrom mellom jobb og fritid. Den lille grensen som kanskje har blitt litt utvisket for mange i løpet av det siste rare året. Eller kanskje vil du kjenne hva det gjør for kropp og stressnivået i kroppen om du tar en rolig yogatime før leggetid. Hva med en time pysjyoga? Kan virkelig anbefales før en god natts søvn!

Alle fordelene

Det er så lett å fokusere på det negative ved at vi ikke kan møtes på ordentlig, og vi kjenner på det samme. Å snakke til en skjerm kan aldri erstatte det å ha dere til stede med den fine energien dere bringer inn i yogarommet. Samtidig vet vi at fleksibiliteten har vært et stort pluss for mange, og at det har gitt mulighet til en annen fordypelse.  Du har mulighet til å bli lenge i Savasana når timen er over, om du kjenner at det er det du trenger. Og ikke minst om du ønsker å prøve andre timer, eller gjøre flere timer i uken ligger alt tilgjengelig for deg. Vi er et tastetrykk unna. Og du kan ta oss med akkurat dit du vil, på hytta eller til et sted der du finner ro og mulighet til å gjøre yoga.

Kjenner du behov for nytt yogautstyr til hjemmepraksisen din, får du mulighet til å kjøpe det i nettbutikken med 20 % rabatt hele dette semesteret. I tillegg får du tilgang til alle timene som ble publisert i forbindelse med sommeryoga online, og timene som ble spilt inn i høst. Så her blir det all mulighet til aktivitet, praksis og yogaglede.

Vi har prøvd å legge til rette for at det skal bli et godt semester, selv om vi starter med digital yoga. Og vi skal fortsette å gjøre vårt beste for å gi deg følelsen at vi gjør yoga sammen, og tar gjerne imot tips om hva som kan fungere best når du skal gjøre yoga hjemme hos deg selv. Dessuten krysser vi fingre og tær, gjerne mens vi gjør en ryggvridning - for at vi snart kan gjøre yoga sammen i de fine lokalene våre på Bekkestua.

Vi gleder oss, for Corona gjør, helt ærlig, at også vi sitter for mye på rumpa!!! Ryggen stivner, skuldrene heises stadig opp mot ørene, nakken krangler og hodepinen banker på nå og da. Dessuten er det alt det som surrer oppe i hodet, som ofte lander og roer seg i løpet av en yogatime.

Et bilde som inneholder tekst, visittkort

Automatisk generert beskrivelse
 

Sankalpa – det vi gjør med gode intensjoner
Det at arbeidsdagen og fritiden i større grad flyter inn i hverandre for mange nå, gjør gode rutiner ekstra viktig. I yogatradisjonen er det et begrep som heter Sankalpa, som handler om å sette intensjoner ut ifra et genuint ønske i oss, og ikke basert på må, bør og skal, som de fleste av oss har nok av i livene sine. Og som vi vet ikke er det å fokusere på MÅ det beste utgangspunktet for å endre oss eller livene våre. Det vi virkelig vil endre, har en helt annen energi, så vi kommer til å starte første time med å fokusere litt på dette. Tenk gjerne litt gjennom hva du ønsker å ha fokus på dette semestret, og ha en liten notatbok og penn tilgjengelig om du ønsker å skrive noen ord til deg selv som kan hjelpe deg å holde fokus. Det trenger ikke å handle om yogapraksisen din, men kan handle om livet ditt som helhet. Og kjenner du at det å lage en Sankalpa ikke er ditt ønske eller behov, så blåser du i det – for dette handler om hva du vil. Det er jo nettopp denne bevisstheten yogaen kan hjelpe oss til å trene opp.

Det vi kan holde fokus på er at vi vil ta best mulig vare på kroppen og sinnet vårt i ukene fremover. Vi sees på matta og gjør yoga sammen – bare hver for oss, og så tar vi med oss en klar intensjon om at vi snart kan gjøre yoga sammen på Magenta.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din