Om oss

Magenta Yogashop er en Norsk nettbutikk med komfortable og bærekraftige yogaklær, yogamatter, yogautstyr, aromaljoer og vakre smykker. 

Vi elsker vakre yogaklær, som sitter godt og utstyr som gir deg ekstra glede, mestring og støtte under hele din yogapraksis.  

Mange av våre klær kan også brukes utenfor matten, som fritidsplagg, koseplagg eller kanskje til og med på fest.

Alle våre leverandører tenker på bærekraft og sørger for at deres produkter er produsert på en rettferdig måte. Flere av produktene er økologiske. 

Vi er alltid ute etter nye kvalitetsprodukter, så hvis du har tips eller ønsker om ulike merker du ønsker at vi tar inn, er du alltid velkommen til å kontakte oss, på telefon eller e-post.

Magenta Yoga eies og drives av yogalærer og livscoach Lise H. Bjørvik, som i tillegg til å drive Magenta Yogashop, også holder ulike yogakurs, workshops, foredrag, eventer og retreats.

I tillegg til vår nettbutikk har vi også et yogastudio på Bekkestua. Her tilbyr vi mange ulike yogatimer gjennom hele uken.

I tillegg setter vi jevnlig opp ulike ekstratimer og workshops. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert om våre ulike yogatilbud.

Er det noe du lurer på eller har du noe på hjertet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg Lise, på mail: lise@magentayoga.no.

Namaste Lise