Om oss

Magenta Yogashop er en nettbutikk med stilige og komfortable yogaklær, smykker, hjemmedekor, høykvalitets yogamatter og annet utstyr til din yogapraksis.

Vi elsker vakre yogaklær, som sitter godt og utstyr som gir deg ekstra glede, mestring og støtte under hele din yogapraksis.  

Mange av våre klær kan også brukes utenfor matten, som fritidsplagg, koseplagg eller kanskje til og med på fest.

Vi er alltid ute etter nye kvalitetsprodukter, så hvis du har tips eller ønsker om ulike merker du ønsker at vi tar inn, er du alltid velkommen til å kontakte oss, på telefon eller e-post.

 

Magenta Yoga eies og drives av coach og yogalærer Lise H. Bjørvik, som i tillegg til å drive Magenta Yogashop, også holder ulike yogakurs, workshops, foredrag, eventer og retreats.

Vi har et yogastudio i Gamle Ringeriksvei 61, 1356 Bekkestua. Her tilbyr vi ulike dynamiske yogatimre, rolig yoga, yin yoga, senioryoga, barselyoga og barneyoga.

I tillegg setter vi jevnlig opp ulike ekstratimer og workshops. Følg oss gjerne på facebook, for å holde deg oppdatert om våre ulike yogatilbud.

 

Er det noe du lurer på eller har du noe på hjertet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på mail: lise@magentayoga.no.

 

 

Namaste