• Bærekraftige produkter
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

Kjærlighetsmala - rosenkvarts

1.150,00 NOK

(inkl. mva.)
Klarna

Lagerstatus: På lager
stk.

Kjærlighetsmala fylt med rosenkvats krystallperler. 

Rosenkvarts står for kjærlighet.
Det sies at den kan gi deg følsomhet, tilknytning, medfølelse, egenkjærlighet og harmoni og at den har en beroligende effekt på hjertet ditt, styrker dine relasjoner og harmoniserer kropp, sinn og sjel.

I tillegg til rosenkvarts finner du også perler laget av snøkvarts (melkekvarts) på denne vakre malaen.
Snøkvartsen symboliserer perfeksjon og står for renhet, ro, fred og klar tenkning. Den oppfordrer deg til å være sannferdig og oppriktig, støtter deg med sine klargjørende krefter og fremmer indre visdom, balanse og oppmerksomhet.

I tillegg til OM-anhenget i nakken, settes en perle av oransje kalsitt inn til venstre og høyre. Denne edelstenen står for selvtillit og fremmer din livsglede, din intuisjon og din optimisme.

Den har en beroligende, sammenhengende og opplysende effekt.

Denne malaen har også perler laget av sandeltre, som har en varmende og beroligende effekt på kropp og sinn. Sandeltre styrker ditt indre senter og kan hjelpe deg med å finne din harmoni bedre. I tillegg formidler den forståelse, glede og åpenhet.

På dusken til  denne malaen henger en liten rosegullfjær som symboliserer indre frihet, åndelighet og letthet.

En mala er en kjede som har blitt brukt til meditasjon i tusenvis av år. Den støtter deg på din åndelige vei og hjelper deg med å manifestere dine mål. En mala kan ikke bare følge deg under en meditasjon, men også være en fantastisk og positiv støtte i hverdagen. Den består av 108 perler. I tillegg har hver mala en guruperle. Denne "ekstra perlen" markerer start- og sluttpunktet for meditasjon. Dusken eller dusken på slutten av mala forener alle tråder og bunter energien. Det minner oss om at alt henger sammen.

Dette mala smykket kommer til deg i en liten pose laget av økologisk bomull. Posene er laget av restmaterialer fra produksjon av klær, slik at alle ressurser blir brukt og brukt. Stoffet i posen ble blandet med mikrofin rosenkvarts eller turmalin edelsten, avhengig av hvilke av våre produkter materialet kommer fra.

I leveransen finner du også små mandalakort som beskriver nøyaktig hvilke steiner din mala er laget av og hvordan de påvirker deg.

NB: Disse er på tysk ;) 

Disse malaene er kjærlig knyttet for hånd i en liten familiebedrift på Bali.

 


Andre kunder har også kjøpt