• Gratis frakt ved kjøp over kr 1.000,-
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

Tilbud

FeetUp - Hodestol

1.519,20 NOK 1.899,00 NOK

(inkl. mva.)

Lagerstatus: På lager
stk.

FeetUp®  - hjelper deg opp i hodestående med letthet. 

Med denne hodestolen blir hodestående en helt ny opplevelse for deg. Det er enkelt å komme opp i hodestående, helt trygt og skånsomt for rygg og nakke. Med denne yogastolen vil du oppleve den dypeste avslapping, samt en total forandring av perspektivet. Som de gamle yogi-mesterne i India visste, ligger kilden for helse, skjønnhet og lykke i oss selv. Tren kropp, sinn og ånd med den gamle tradisjonen og vitenskapen til yoga: "Hodestøtten gir deg de høyest mulige fordelene for kropp og sinn" (Yoga mester Swami Sivananda).  

• Lett oppstigning til et sikkert hodebord.

• Stabil hodeposisjon: Kroppen hviler på skuldrene, slik at nakken og ryggraden kan forbli lett.

• Avansert blodsirkulasjon i hjernen, ansiktshud og hodeskalle.

• Enkel bruk, egnet til bruk flere ganger daglig.

 

Footup® hodestol er praktisk, sikker, oppfinnsom, fancy og autentisk. Du vil elske det, og du vil ønske å bruke den mer enn en gang om dagen - så moro er det!

 

Footup® hodestol tilbyr virkelig mange muligheter: nyt mange strekk- og avslapningsøvelser for en rekke bruksområder. Den er ganske enkelt genial og genialt enkelt. Det er en patentert tysk oppfinnelse, laget av de beste materialer og høy kvalitet produsert:  Massiv og utvalgte bokskog, som har blitt bøyd ut av ett stykke. Fast og langvarig polstring med lett pleie, vennlig og lyst kunstig skinndeksel. Demonterbar og enkel å transportere, derfor også egnet til å ta med seg som en jevn følgesvenn. 3 års produsentens garanti.

 

Mål: (L x B x H), montert: ca. 65 x 43 x 37 cm.  

Leveransen kommer demontert. Inkludert plakat med mer enn 100 yoga- og treningsøvelser med FeetUp® Yoga Pallet!

Farge: Beech wood naturlig, klar lakkert

Puten er i hvit vegansk skinn.

 

Andre kunder har også kjøpt