• Bærekraftige produkter
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

Gaia økologisk Yogatights - Clay

995,00 NOK

(inkl. mva.)
Klarna

Størrelser:

Velg en variant
stk.

Denne yogatightsen er en slimfit yogatights produsert i den mykeste økologiske bomull og med vakre dekorative sømmer på ryggen og baken. 

Den har ekstra lange ben, noe som gjør denne tightsen med høy midje egnet for enhver yogi, uansett høyde. Er du litt mindre? Da kan du bruke det ekstra stoffet til å lage fine folder på anklene. Du kan også trekke stoffet over føttene for å holde dem varme under positurer eller meditasjon.

Disse trendy yoga tightsene har ikke bare et flott utseende, men også en herlig følelse. Gaia yoga-leggings med slim fit føles myke mot huden din.

Det er på grunn av stoffet som er laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull. Dette stoffet lar huden din puste og reduserer risikoen for hudirritasjoner eller allergier. I tillegg er den elastisk, takket være tilsetningen av lycra. 

Takket være den høye linningen faller ikke de lange yogaleggingene dine ned. Det myke båndet gir også ekstra støtte og varme til magen og korsryggen. Et annet bonuspoeng: det skaper en liten formende effekt!

Størrelser på Gaia Slim-fit Yoga Legging - XS (34/36) S (36/38) M (38/40) L (40/42) XL (42/44) XXL (44/46)

Modellen er 1,72m og har på seg Gaia slim-fit yogaleggings i størrelse S. Innerbenet på disse leggingsene er 90 cm.

Materiale: 92% økologisk bomull og 8% lycra

Vær snill mot Urban Goddess yoga-antrekket ditt, så vil det være snill mot deg også: Vaskes på 30 grader Vask sammen med samme farger Må ikke tørkes i tørketrommel


Andre kunder har også kjøpt