• Bærekraftige produkter
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

Satya Yogatights Bambus - Mocca

995,00 NOK

(inkl. mva.)
Klarna

Størrelser:

Velg en variant
stk.

Satya Yogatights Bambus er en tights som er spesialdesignet for en mer aktiv yogapraksis. Den har en høy linning som vil gi deg en god følelse av at den ikke sklir ned under din yogapraksis, slik at du kan bruke den til de mest aktive klassene, så vel som de rolige. 

Denne deilige yogatightsen er laget av bambus, med litt myk økologisk bomull og lycra. Dette skaper en spesiell stoffblanding som føles rik og solid, men samtidig myk og behagelig.

Det svettetransporterende stoffet lar huden din puste og holder deg kjølig, selv under de mest intense treningene og bambus har i tillegg antibakterielle egenskaper, noe som betyr at du ikke lukter svetten.

Hva er Satya? Satya er en viktig del av yogafilosofien. I Yoga Sutraen lærer Patanjali 5 yamas, begrensninger eller moralske disipliner. Satya er en av dem. Som med de fleste sanskritord, kan ikke Satya oversettes med bare ett ord, men kan snarere forstås som begrepet sannhet, renhet. Satya har også betydningen uforanderlig. Du kan bruke konseptet Satya i livet ditt ved å være sannferdig og ærlig overfor deg selv så vel som overfor andre. På yogamatten, observer hvordan kroppen din føles. Hvis en bestemt positur ikke føles bra, vær ærlig nok mot deg selv til å innrømme det i stedet for å tvinge noe.