• Bærekraftige produkter
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

Moonchild Yogamatte Moon XL- Black

1.250,00 NOK

(inkl. mva.)
Klarna

Lagerstatus: På lager
stk.

Yogamatten "Moon" fra Moonchild er nå tilgjengelig i en ekstra lang og bred versjon, for enda bedre komfort og kontroll.

Yogamatten fra Moonchild Yoga Wear er nøye designet med den perfekte balansen mellom fast grep og myk støtte.

Naturgummi er blandet med vegansk, vennlig PU-lær som gir en "grippy" tekstur for å støtte balansen din, selv gjennom svette økter.

Yogamatten er lett og veier bare 2,6 kg, selv om den har en tykkelse på 5 mm som gir deg god polstring til hoftene og leddene dine. Senterlinjen og ikoniske månefaser er gravert inn i overflaten for å hjelpe deg med å holde kontakten og balansere gjennom hver overgang.

Naturgummi, fri for PVC eller andre skadelige stoffer

Gummimyamatter er 99% latexfrie, og trygge for de fleste med latexoverfølsomhet.

Ved svært alvorlig allergi anbefales ikke kontakt med matten.

 

Spesifikasjoner:

Naturlig gummi + veganvennlig PU-lær yogamatte
Ikoniske månefaser inngravert
Flott grep selv under svett trening
5 mm pute for hofter, knær og gulvposer
Lett og holdbar (2,6 kg)
XL Størrelse: 200 x 66 cm x 5 mm

 

Pleieinstruksjoner
På grunn av de absorberende (og hygieniske) materialene vi bruker, er det slik at hudens naturlige oljer kan markere eller flekke overflaten på matten. Forsøk å unngå å øve på matten med nypåførte oljekremer eller kroppsoljer osv. Da dette selvfølgelig kan flekke matten enda mer. Den gode nyheten er at denne typen merker ofte vil falme gradvis med tiden eller etter rengjøring som foreslått ovenfor. Men generelt håper vi at du vil være stolt av mattenes "minner" fra alle disse timene med trening.

 

Samfunnsansvarlig

Moonchild Yoga Wear jobber med Women for Women International for å støtte kvinnelige overlevende etter krig med å gjenoppbygge livene sine, gjennom et 12-måneders treningsprogram som vil hjelpe dem med å starte sin egen virksomhet.