• Bærekraftige produkter
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

T-shirt økologisk, "Happy Soul"

595,00 NOK

(inkl. mva.)
Klarna

Størrelser:

Velg en variant
stk.

En nydelig t-skjorte "Happy Soul" fra The Spirit of OM-kolleksjonen komplementerer yogaantrekket ditt perfekt og passer like godt til alle jeans.

Med det fortryllende trykket på "Happy Soul" t-skjorten og de subtile fargene laget av ekte håndbatikk gir den både et elegant og et moderne uttrykk på samme tid.

Det økologiske bomullsmaterialet er behagelig å ha på og det vakre raglansnittet er løst og bare litt tilpasset. De inspirerende fargene naturlig sand og gull forbinder deg med jorden, beroliger og styrker velværet ditt.

Trykket på brystet utstråler med ordene "GLAD SJEL - frigjør tankene dine et smil inni" og hilsenen "Namasté", der sjelen til en person hilser, respekterer og ærer en annens sjel.

Det er også positive og styrkende symboler som Livets Frø, Lotus, Solen og et OM-Symbol.

På innsiden finner du en vakker bekreftelse: "Ich bin erfüllt von Liebe und Frieden" (på tysk, som betyr: "Jeg er fylt med kjærlighet og fred").

Mikrofin rosenkvarts er bearbeidet inn i det økologiske bomullsstoffet. Rosenkvarts edelstenen kan hjelpe deg med å åpne hjertet og øke ditt indre velvære og støtte energiflyten i kroppen din.

 


Andre kunder har også kjøpt