• Bærekraftige produkter
  • Rask levering
  • Hjertevarm service

Jade Harmony - Purple

1.390,00 NOK

(inkl. mva.)
Klarna

Lagerstatus: På lager
stk.

Jade Harmony er JadeYogas mest populære yogamatte.

Jade Harmony-matten er 5 mm tykk og gir god trekkraft og pute, samtidig som den gir god stabilitet for stående posisjoner.

Den er relativt lett og dermed enkel å bære med seg fra sted til sted. 

Harmony-matten kommer i en rekke morsomme og beroligende farger og to lengder og er 173 cm lang. 

Alle JadeYoga-matter (unntatt Level One og Voyager) kan brukes på BEGGE SIDER. På denne måten kan du nyte din Jade enda lenger!

Hvorfor JadeYoga er ditt førstevalg:
Jade er alt du vil ha i en yogamatte – kule farger, utrolig grep, god komfort og miljøvennlig. Jadematter er laget på en bærekraftig måte med naturgummi tappet fra gummitrær, en fornybar ressurs. I motsetning til andre matter, inneholder Jade-matter ingen PVC, EVA eller annen syntetisk gummi, og er laget i USA i samsvar med alle amerikanske miljø-, arbeids- og forbrukerlover.

Jade's Giving Program:
Gjennom vårt samarbeid med Trees for the Future, PLANTER JADE ET TRE FOR HVER SOLGT MATTE – med over 2 MILLIONER trær plantet så langt.


Detaljer: 
Tykkelse: 5 mm
Bredde: 61 cm
Lengde: 173 cm
Vekt: 2,2 kg

Vedlikeholdsinstruksjoner:
Tørk av matten med en fuktig klut (kun vann!) ukentlig. Hvis du har en kraftig praksis, gjør det etter hver bruk. Hvis du er ute etter en dypere rengjøring, anbefaler vi å bruke vår plantebaserte mattevask som er spesialdesignet for yogamatter i naturgummi. 

IKKE bruk Jade-matter ute eller la matten tørke ute. Sol eller UV-lys kan skade naturgummi. ALDRI bruk alkohol, eteriske oljer, såpe, vaskemidler eller andre rengjøringsmidler på Jade-matten. Legg ALDRI matten i en vaskemaskin eller tørketrommel. Les også våre detaljerte pleieinstruksjoner.

Lukt av naturgummi:
JadeYoga-matter er laget av naturgummi som har sin egen typiske lukt. Denne lukten er helt ufarlig og blekner over tid. Luft matten regelmessig for å fremskynde prosessen.
Imidlertid vil en viss restlukt forbli og vil bli oppfattet forskjellig av hver person. Generelt er lukten ikke en produksjonsfeil eller defekt og dekkes derfor ikke av garantien.

Latex info:
Selv om Jade-matter er 99 % lateksfrie, ettersom de er fra gummitrær, kan det være spor av lateksproteiner i mattene, så vi anbefaler personer med lateksallergi å unngå kontakt med mattene våre.

UNNGÅ EKSPONERING FOR DIREKTE SOLLYS.

Naturens beste yogamatte!


Andre kunder har også kjøpt